آموزش, راه اندازی ویدئو پروژکتور

راهنمای نصب ویدئو پروژکتور

راهنمای نصب ویدئو پروژکتور

راهنمای نصب ویدئو پروژکتور، ویدئو پروژکتورها دستگاه‌هایی هستند که می‌توانند تصاویر را در ابعاد بزرگ بر روی پرده یا دیوار نمایش دهند. آن‌ها برای مصارف مختلفی مانند نمایش فیلم، ارائه‌های تجاری و آموزشی و بازی‌های ویدئویی استفاده می‌شوند.

نصب ویدئو پروژکتور ممکن است در نگاه اول دلهره‌آور به نظر برسد، اما با کمی دانش و آگاهی به راحتی قابل انجام است. این راهنما شما را گام به گام در مراحل نصب ویدئو پروژکتور، از انتخاب محل نصب تا اتصال دستگاه به منبع و تنظیم تصویر، راهنمایی می‌کند. با تاپ تن سرویس همراه باشید.

در این راهنما، نکات مهمی را که باید قبل از نصب ویدئو پروژکتور در نظر بگیرید، مانند انتخاب نوع پروژکتور مناسب، تعیین محل نصب و تهیه تجهیزات لازم، بررسی می‌کنیم. همچنین، مراحل نصب پایه ویدئو پروژکتور، اتصال کابل‌ها و تنظیم تصویر را به طور مفصل شرح خواهیم داد.

با دنبال کردن دستورالعمل‌های این راهنما، می‌توانید به راحتی ویدئو پروژکتور خود را نصب کنید و از تماشای تصاویر باکیفیت بر روی صفحه نمایش بزرگ لذت ببرید.

خرید انواع ویدئو پروژکتور استوک از فروشگاه تاپ تن سرویس

راهنمای ساده و کامل چگونگی نصب ویدئو پروژکتور از صفر تا صد

مرحله شرح نکات
1 انتخاب محل نصب – فاصله مناسب پروژکتور تا پرده را با توجه به مدل دستگاه و اندازه پرده مورد نظر تعیین کنید. – ارتفاع و زاویه نصب پروژکتور را طوری تنظیم کنید که تصویر به طور مستقیم بر روی پرده تابیده شود و از ایجاد سایه جلوگیری شود. – محل نصب را از نظر دسترسی به پریز برق و کابل‌ها بررسی کنید.
2 نصب پایه ویدئو پروژکتور – دستورالعمل‌های موجود در دفترچه راهنمای پروژکتور را برای نصب پایه به دقت دنبال کنید. – از استحکام و پایداری پایه اطمینان حاصل کنید. – در صورت نیاز از nivel برای تنظیم سطح پایه استفاده کنید.
3 اتصال کابل‌ها – کابل برق را به پریز برق و پروژکتور متصل کنید. – کابل منبع (HDMI، VGA، کابل کامپوزیت و …) را به پروژکتور و دستگاه مورد نظر (لپ تاپ، کامپیوتر، DVD پلیر و …) وصل کنید. – در صورت نیاز از کابل صوتی برای اتصال بلندگوها استفاده کنید.
4 تنظیم تصویر – پروژکتور را روشن کنید و پرده نمایش را روشن کنید. – با استفاده از منوی تنظیمات پروژکتور، وضوح تصویر، فوکوس، ذوزنقه‌ای شدن و سایر تنظیمات را مطابق با میل خود تنظیم کنید. – برای جزئیات بیشتر به دفترچه راهنمای پروژکتور مراجعه کنید.
5 عیب‌یابی – در صورت بروز مشکل در تصویر یا صدا، اتصالات کابل‌ها را بررسی کنید. – تنظیمات پروژکتور را دوباره بررسی کنید. – در صورت نیاز، به دفترچه راهنمای پروژکتور یا بخش پشتیبانی تاپ تن سرویس مراجعه کنید.
 

بیشتر بخوانید = آموزش نصب پایه ویدئو پروژکتور

چگونگی نصب ویدئو پروژکتور از صفر تا صد

در این مقاله به چگونگی نصب صحیح یک ویدئو پروژکتور می پردازیم. شاید در ابتدا به نظرتان چندان پیچیده نیاید ولی در ادامه خواهید دید که باید نکات ویژه ای را در نظر داشته باشید. برای نصب پروژکتور باید نکات زیر را در نظر داشت:

  1. اندازه ی پرده نمایش و نسبت طول به عرض یا ارتفاع تصویر و همچنین فاصله پروژکتور تا پرده نمایش
  2. Off-Axis یا خارج محور بودن تصویر
  3. قابلیت Lens Shift پروژکتور

یکی از سوالات همیشگی در مورد رابطه بین شدت تصویر پروژکتور که بر اساس Lumens بیان می شود با اندازه ی پرده نمایش است.

اینکه برای پرده با ابعادی مشخص چه پروژکتوری با چه شدت روشنائی ای نیاز است؟

قبل از پاسخ به این سوال لازم است مفهومی به نام Aspect Ratio یا ضریب منظری را توضیح دهیم. تصویری که هر پروژکتور روی پرده نمایش می دهد جدا از رزولوشن آن پروژکتور دارای ضریب منظری مشخصی است. ضریب منظری نسبت طول به عرض یا ارتفاع تصویر است.

یا به عبارت دیگر تصویر که به شکل مستطیل روی پرده نمایش داده می شود چه نسبتی بین طول و عرض این مستطیل وجود دارد. البته با دانستن رزولوشن تصویر یک پروژکتور هم می توان به ضریب منظری پی برد. کافیست دو عدد رزولوشن را بر هم تقسیم کنید.

مثلا در رزولوشن 1024X768 نسبت این 2 عدد 4:3 است که همان ضریب منظری 4:3 است. دیگر ضرایب منظری متداول 16:9 برای رزولوشن های 1920X1080 و 1280X720 و ضریب منظری 16:10 برای رزولوشن های 1920X1200 پیکسل و 1280X800 پیکسل است.

با دانستن ضریب منظری یک پروژکتور می توانید ابعاد تصویر را محاسبه کنید البته به این شرط که یکی از اندازه های طول یا عرض تصویر را بدانید. مثلا فرض کنید پروژکتوری با ضریب منظری 4:3 دارید و پرده شما دارای پهنای 2 متر است. طول تصویر تشکیل شده روی پرده نیز

همان 2 متر خواهد بود و چون نسبت تصویر در این پروژکتور 4 به 3 است عرض یا ارتفاع تصویر 1.5 متر خواهد بود.

در تصویر بالا ضرایب منظری متفاوت را مشاهده می کنید.

در این مقاله منظور از پهنای پرده نمایش اندازه پرده در راستای افقی است. همچنین طول تصویر اندازه تصویر در راستای افقی یا ضلع بزرگتر و ارتفاع یا عرض تصویر ضلع کوچکتر یا اندازه ضلع عمودی تصویر است.

حال اجازه دهید به سوال اول بازگردیم. و آن این بود که برای پرده ای با اندازه مشخص چه شدت تصویری مورد نیاز است. البته این سوال مربوط به بخش انتخاب ویدئو پروژکتور نیز می شود ولی باز به آن می پردازیم.

قاعده کلی این است که هر چه نور محیطی بیشتر باشد به شدت روشنائی بیشتری احتیاج است.

کلاس درسی را در نظر بگیرید که پنجره های زیادی دارد و نور بیرون با شدت زیادی به داخل وارد می شود. در این حالت پروژکتور باید شدت تصویر بیشتری داشته باشد تا تصویر مناسب و با شدت خوب دیده شود. اما در اتاقی که می توان نور محیط را کنترل کرد و مثلا بتوان آن را کاملا تاریک ساخت پروژکتوری کم توان نیز می تواند تصویری بزرگ و روشن تولید کند.

نصاب دیتا پروژکتور

نصب ویدئو پروژکتور


نصب ویدئو پروژکتور در ابتدا کار راحتی به نظر میرسد ، اما عدم دقت در جانمایی صحیح و فاصله نصب پروژکتور تا پرده در پروسه نصب ویدئو پروژکتور، روی پرده تصویر ناگویا و نامناسب خواهیم داشت. چرا که ممکن است پروژکتور نسبت به پرده نمایش در زاویه نامطلوبی قرار بگیرد . پس اولین کار برای نصب ویدئو پروژکتور تهیه لوازم مورد نیازتان است که این لوزام باید با توجه به شرایط محیطی تهیه شوند.

بهتر است برای تهیه لوازم مورد نیاز خود با افراد متخصص و با تجربه هماهنگ باشید، تا بتوانید با بهترین قیمت و کیفیت لوازم مورد نیاز خود را برای راه اندازی یک پروژکتور را تهیه کنید.

اولین کار برای نصب ویدئو پروژکتور تهیه لوازم مورد نیازتان است که این لوزام باید با توجه به شرایط محل نصب تهیه شوند. بهتر است برای تهیه لوازم مورد نیاز خود از افراد متخصص و با تجربه مشاوره بگیرید، تا بتوانید با بهترین قیمت و کیفیت لوازم مورد نیاز خود را برای راه اندازی یک پروژکتور تهیه کنید.

مراحل نصب ویدئو پروژکتور

  1.  نصب پرده نمایش
  2. نصب پایه و ویدئو پروژکتور
  3. داکت کشی و نصب کابل های تصویر

1- نصب پرده نمایش:

اگر از پرده نمایش استفاده می کنید، نخستین مرحله نصب و فیکس نموندن صفحه پرده نمایش است. البته توجه داشته باشید که این کار بسته به نوع پرده ای که تهیه کرده اید متفاوت است.

برخی پرده ها به سقف متصل شده و برخی دیگر به صورت پایه دار و بر روی زمین قرار می گیرند. به هر شکل باید پرده را در جای مورد نظر خود قرار دهید و پس از آن بقیه مراحل نصب ویدئو پروژکتور را دنبال کنید. پرده های دیواری که از بالا به پایین کشیده می شوند هم جای کمتری را اشغال کرده و هم ثبات بیشتری را به همراه خواهند داشت.

  • برای نصب پرده نمایش ابتدا بهترین جانمایی را انتخاب می نماییم که بایست موارد ذیل را در نظر بگیریم
  • پرده نمایش درجایی نصب گردد که حداکثر دید از تمام نقاط اتاق یا سالن را داشته باشد.
  • پرده نمایش طوری نصب شود که نور مستقیم مثل نورخورشید یا پروژکتور روشنایی به آن نتابد و ترجیحا در محیط های دارای پنجره پشت به نور آفتاب باشد
  • در زمانی که پرده باز میشود اختلالی در رفت و آمد و یا چیدمان کلاس و یا سالن ایجاد ننماید.

در هنگام نصب پرده نمایش بایستی دقت شود ارتفاع به گونه ای محاسبه شود تا کاربروبیننده تسلت کامل بر روی تصویر داشته باشد. بطور مثال اگر نصب در یک مدرسه انجام می پذیرد، بایست با توجه به قد دانش آموزان پرده در ارتفاع پایین تری قرا گیرد ویا در یک سالن همایش بزرگ پرده نمایش در بالاترین ارتفاع قرار گیرد.
اگر پرده نمایش دستی دیواری باشد ، ارتفاع نصب پرده به گونه ای باشد تا کاربر براحتی بتواند پرده را بالا و پایین دهد ( پرده تا ابعاد 3*3) در خصوص پرده نمایش برقی این محدودیت وجود نداشته و بسته به نوع محیط و کاربرد قابلیت نصب در هر ارتفاعی به نصاب پرده نمایش می دهد.

برای نصب پرده ابتدا جای قلاب و آویزها را جانمایی کرده و با دریل جای پیچ ها سوراخ شده و پرده نمایش را در محل مورد نظر نصب می کنیم.

نکته:برای پرده نمایش برقی احتیاج به کابل کشی برای کابل برد فرمان می باشد.

2- نصب پایه و ویدئو پروژکتور

مرحله بعدی تنظیم موقعیت ویدیو پروژکتور است که بهتر است آن را با کمک استانداردهای گفته شده توسط دفترچه راهنما انجام دهید. اما با کمک گرفتن از افراد متخصص نیز می توان بهترین نتیجه را از نصب ویدئو پروژکتور کسب کرد و بهترین زاویه تصویر را به خود اختصاص داد. البته برخی افراد نیز سعی در این دارند تا با استفاده از آزمون و خطا بتوانند پروژکتور خود را نصب کنند که در بسیاری از موارد موفق نمی شوند. از این رو مجبورند به افراد متخصص مراجعه کنند.

پایه ویدئو پروژکتور در انواع و اقسام مختلف و سایز های گوناگون در بازار موجود می باشد و برای انتخاب پایه به فاصله پیچ های پشت دستگاه و نیز ارتفاع سقف توجه کرد. که درقسمت پایه ویدئو پروژکتور کامل توضیح داده شده است.

جانمایی پایه

برای تنظیم موقعیت ویدیو پروژکتور 2 شکل می توان عمل کرد:

  1. روش اول: طبق جدول محاسباتی که هر کمپانی در دفترچه راهنمای نصب محاسبه کرده. پایه را در فاصله تعیین شده تا پرده نصب می شود.که برای نمونه برای یک پرده نمایش 2 متری بایستی فاصله ای حدودا بین 2.5 الی 3 متر محاسبه شود. اما با کمک گرفتن از افراد متخصص نیز می توان بهترین نتیجه را از نصب ویدئو پروژکتور کسب کرد. البته برخی افراد نیز سعی در این دارند تا با استفاده از آزمون و خطا بتوانند پروژکتور خود را نصب کنند که در بسیاری از موارد موفق نمی شوند.
  2. روش دوم: برای پیدا کردن موقعیت پروژکتور به صورت تجربی نخست باید پروژکتور را در فاصله های دورتر از پرده قرار دهید و پس از هم عرض شدن تصویر با پرده، موقعیتی را برای پیچ کردن پروژکتور به دیوار و یا قرار دادن آن به صورت رو میزی انتخاب کنید. البته پیشنهاد ما همواره استفاده از پایه های دیواری پروژکتورها است چرا که کاربر را با کمترین دردسر مواجه خواهند کرد.
    بنابراین دیگر لازم نیست هر چند وقت یکبار پروژکتور را دوباره تنظیم کنید. بعد از تعیین فاصله ابتدا قسمت نشیمن گاه پایه به سقف پیچ شده سپس قسمت دوم پایه که به پشت ویدئو پروژکتور وصل شده به قسمت اول پایه وصل می کنیم (تمامی ویدئو پروژکتور های تولید شده دارای قسمت هایی جهت پیچ کردن پایه به پشت ویدئو پروژکتور را دارند.)
    تمامی پایه های سقفی دارای کاتالوگ نصب و اسمبل می باشند که با مطالعه آن به راحتی می توان پایه را مونتاژ و نصب نمود .

نکته :

بایستی در زمان نصب پایه به سقف و یا دیوار آکس لنز ویدئو پروژکتور در وسط پرده نمایش و بصورت کاملا عمود قرار گیرد تا گوشه های تصویر کج نشود. برای نصب پایه های دیواری که معمولا برای ویدئو پروژکتورهای نما نزدیک Short Throw استفاده می شوند در بالای پرده نمایش و یا تخته وایت برد ودر وسط آن به دیوار نصب میشود و برای تنظیم ابعاد تصویر بایستی در جهت افقی طول پایه را کم و زیاد کرد.

3- داکت کشی و نصب کابل های تصویر

پس از تعیین موقعیت پروژکتور نسبت به پرده نوبت به کابل کشی می رسد. بهتر است کابل کشی به گونه ای انجام شود تا در آینده دردسری برای استفاده کنندگان ایجاد نکند و پروژکتور و کابل تحت فشار قرار نگیرند؛ چرا که در این صورت ممکن است در طی استفاده های طولانی مشکلاتی برای شما به وجود بیاید. همچنین مسیر داکت کشی برای زیبایی کار کمترین مسیر عبور کابل و نیز کمترین دید را داشته باشد.

توصیه می شود تاحد امکان اگر در حال بازسازی و یا ساخت ساختمان جدید هستید کابل ها بصورت توکار نصب شوند و بگونه ای نصب شود که در صورت خرابی کابل های تصویر قابلیت تعویض را داشته باشند.

کابل های مختلفی برای دیتا پروژکتورها مورد استفاده قرار می گیرد که شما می توانید با توجه به استفاده خود و نیز پورت های ورودی و خروجی ویدئو پروژکتور تهیه نمایید.

اگر مایل به تماشای تصاویر با کیفیت های بالاتر هستید کابل های HDMI برای شما مناسب خواهد بود؛ در غیر این صورت از کابل های VGA می توان استفاده کرد، کابل VIDEO برای دستگاه هایی مانند ویدئو و نیز ماهواره که پورت خروجی ویدئو را دارند. کابل صدا برای زمانی که شما بخواهید از ویدئو پروژکتور صدا را به سیستم صوتی وصل نمایید.

یکی دیگر از کابل هایی که در انتقال دیتا میتوان استفاده نمود کابل LAN میباشد که از طریق پورت LAN اطلاعات را انتقال می دهند.

وسایلی که برای نصب ویدئو پروژکتور مورد نیاز است عبارتند از:

  • پایه سقفی/ دیواری
  •  کابل برق
  • داکت
  •  پرده نمایش
  •  کابل تصویر که با توجه به پورت های ورودی و خروجی دستگاه ویدئو پروژکتور تهیه می شوند مانند کابل های HDMI- VGA- VIDEO LAN AUX USB

 

هزینه نصب ویدئو پروژکتور


هزینه نصب و اجرت نصاب ویدئو پروژکتور بستگی به یکسری عوامل مانند اندازه پرده نمایش، مدل ویدئو پروژکتور، میزان کابل کشی و ارتفاع و نوع سقف دارد. برای اطلاع از هزینه نصب و اجرت نصاب ویدئو پروژکتور با کارشناسان فنی تاپ تن سرویس تماس حاصل فرمایید .

فاصله نصب ویدئو پروژکتور

پس از محاسبه پروژکتور مناسب نوبت به محاسبه فاصله نصب ویدئو پروژکتور تا پرده نمایش می رسد. البته یک راه استفاده از روش آزمایشی است. یعنی پروژکتور را روشن کرده و با عقب و جلوکردن فاصله مناسب را پیدا کنید. اما این روش در مورد مثلا پروژکتورهای بزرگ و سنگین و یا سالن های بزرگ و یا شرایط خاص مانند ارتفاع زیاد سقف کارآیی ندارد.

اینجاست که فاکتوری به نام Throw Ratio یا ضریب بزرگنمائی لنز پروژکتور خود را نشان می دهد. ضریب بزرگنمائی یا Throw Ratio حاصل تقسیم فاصله پرده تا پروژکتور به طول تصویر تشکیل شده روی پرده است. هر چه این عدد بزرگ تر باشد به ازای فاصله ای مشخص تصویر تشکیل شده روی پرده کوچک تر است و هر چه این عدد کوچکتر باشد به ازای فاصله ای مشخص تصویر بزرگ تری تشکیل می شود. با دانستن ضریب بزرگنمائی یا Throw Ratio لنز پروژکتور می توانید به راحتی به ازای پرده ای با پهنای مشخص فاصله بین پرده تا پروژکتور را محاسبه کنید.

در پروژکتورهائی که دارای بزرگنمائی اپتیکال متغیر هستند ضریب بزرگنمائی نیز متغیر است. به طور مثال پروژکتورهای ساده ی XGA موجود در بازار معمولا دارای بزرگنمائی اپتیکال 1.1 برابر هستند.

و ضریب بزرگنمائی شان نیز بین 1.95 تا 2.15 است. در ضریب زرگنمائی 1.95 تصویر درشت تری نسبت به 2.15 تشکیل می شود. فرض کنید پهنای پرده نمایش شما 2 متر است و در نتیجه مایلید تصویری با طول تقریبا 2 متر روی پرده تشکیل دهید و در واقع از تمام پهنای پرده استفاده کنید. همچنین فرض کنید

بزرگنمائی را نیز در حالت میانه یعنی روی ضریب بزرگنمائی 2 قرار داده اید. در این حالت چون طول تصویر 2 متر است و ضریب بزرگنمائی نیز 2 است فاصله پرده تا پروژکتور باید 4 متر باشد. یعنی به راحتی می توانید فاصله لنز پروژکتور تا پرده را تعیین کنید و پروژکتور را نصب نمائید. در نهاین چون زوم اپتیکال روی حالت میانه تنظیم شده بود می توان توسط آن نیز تنظیمات نهائی را انجام داد.

پس از مشخص کردن فاصله ویدئو پروژکتور تا پرده نمایش متناسب با سایز تصویر حال نوبت به تعیین ارتفاع پروژکتور نسبت به لبه بالائی پرده نمایش می رسد. معمولا پروژکتورها طوری تصویر را تشکیل می دهند که مرکز تصویر درست روبروی مرکز لنز نیست. البته پروژکتورهائی نیز با این ویژگی وجود دارند مخصوصا پروژکتورهای حرفه ای و سطح بالا.

علت این امر که مرکز تصویر درست روبروی لنز تشکیل نمی شود این است که اگر چنین بود پروژکتور درست وسط پرده قرار می گرفت البته با فاصله ای مشخص و این باعث می شود که بیننده پروژکتور را ببیند و در واقع پروژکتور مزاحم دیدن تصویر می شد. اگر پروژکتور را روی زمین قرار دهیم تصویر بالاتر از پروژکتور معمولا تشکیل می شود.

اصطلاحا پروژکتورها دارای OFFSET هستند. یعنی تصویر بالاتر از لنز تشکیل می شود. offset برابر صفر به این معنی است که تصویر پروژکتور درست روبروی لنز تشکیل می شود. یا به عبارت دیگر مرکز تصویر درست روبروی لنز پروژکتور است. Offset برابر 100 درصد یعنی تمام تصویر بالای لنز تشکیل می شود و Offset بیش از 100 درصد یعنی لبه پائینی تصویر بالاتر از لنز پروژکتور قرار گرفته است.

همچنین بعضی از پروژکتورها دارای Offset متغیر هستند یعنی کاربر می تواند مقدار آن را تغییر دهید. مثلا در بعضی از کاتالوگ ها ممکن است به offset متغیر 110درصد تا 125 درصد مواجه شوید. و یا مثلا در پروژکتورهای حرفه ای و سینمائی 50+/- درصد را ببینید. دومی به این معنی است که تصویر نسبت به حالت offset صفر تا 50 درصد می تواند بالا و پائین حرکت کند.

تصویر فوق اهرم تغییر Offset لنز را نشان می دهد. توسط بالا و پائین و چپ و راست کردن این اهرم می توان تصویر را به بالا و پائین و چپ و راست منتقل کرد. و در واقع Offset را در راستای عمودی و افقی تغییر داد. این قابلیت Lens Shift نامیده می شود.

با دانستن مقدار Offset یک پروژکتور می توان تعیین کرد که پروژکتور برای نصب روی سقف باید چه ارتفاعی از آن داشته باشد و از چه نوع پایه ای برای نصب آن استفاده کرد.

اگر به Offset لنز پروژکتور و اختلاف ارتفاعی که این Offset با لبه ی پرده ایجاد می کند دقت نشود

ممکن است لازم باشد پس از نصب پروژکتور آن را مقداری کج کنید تا تصویر درست روی پرده

تشکیل شود که این حالت مد نظر ما نیست. یکی از نکات نصب صحیح پروژکتور این است که پروژکتور

کاملا افقی قرار گیرد و دچار زاویه نشود. درست است که اگر پروژکتور کمی زاویه پیدا کند تصویر

حالت ذوزنقه ای پیدا می کند و می توان آن را توسط KeyStone رفع کرد. ولی لازم به ذکر است که

KeyStone پروسه ای نرم افزاری است و در واقع از کیفیت تصویر کاسته می شود.

فیلم آموزش نصب 

 

شکل فوق نحوه صحیح قرار گیری پروژکتور را نشان می دهد.

همچنین لنز پروژکتور باید دقیقا به سمت مرکز پرده قرار گیرد.

نصاب ویدئو پروژکتور

اگر فکر می‌کنید نصب ویدئو پروژکتوری که خرید کرده‌اید برایتان سخت است و یا سوالی در این زمینه دارید، می‌توانید با کارشناسان متخصص تاپ تن سرویس تماس بگیرید.

ما با مشاوره رایگان در خدمت شما مشتریان عزیز هستیم. هزینه نصب دستگاه ویدئو پروژکتور و پرده نمایش نیز مقرون به صرفه است و می‌توانید به راحتی

استراحت کنید و کارشناسان ما کار نصب را برایتان انجام دهند.

نصب ویدئو پروژکتور ارزان

سخن پایانی

ما در بخش خدمات پس از فروش، پس از تماس شما کارشناسان شرکت در اسرع وقت جهت رفع نواقص موجود اقدام خواهند نمود چرا که خدمات پس از فروش ضمانت فروش های آتی ماست

پشتیبانی 24 ساعته و مشاوره به شما عزیزان

(خط ویژه مشاور) 09981417343

09013022748

09013022749

 

 

خدمات تخصصی تعمیرات ویدئو پروژکتور اینجا کلیک کنید

خرید ویدئو پروژکتور استوک و دست دوم اینجا کلیک کنید

برای بهرمندی از خدمات تخصصی تعویض لامپ ویدئو پروژکتور اینجا کلیک کنید

 

     

     

    ‫0/5 ‫(0 نظر)

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    14 − هفت =