راه اندازی ویدئو پروژکتور, آموزش

آموزش نصب آسان ویدئو پروژکتور

آموزش نصب آسان ویدئو پروژکتور

آموزش نصب آسان قیمت اجرت نصب راه اندازی ویدئو پروژکتور انواع مدل برند دیتا پروجکتور بهترین متد اعزام نصاب کارشناس فوری با هزینه کم ارزان

فهرست محتوایی

آموزش نصب آسان ویدئو پروژکتور

نصب دیتا پروژکتور

 

راهنمای نصب ویدئو پروژکتور :

نکات نصب پرده نمایش

  1. محل قرارگیری صفحه نمایش
پیش از خرید ویدئو پروژکتور، باید تصمیم بگیرید که از دیوار به عنوان صفحه نمایش استفاده می‌کنید یا خیر. اگر نیاز به پرده نمایش دارید باید آن را هنگام خرید پروژکتور تهیه کنید.

اکثر پروژکتورها می‌توانند از جلو یا عقب و یا به صورت رومیزی مورد استفاده قرار گیرند. بهترین مکان را برای نصب صفحه نمایش انتخاب کنید.

بسته به چیدمان اتاق، شاید گزینه‌های زیادی برای نصب نداشته باشید اما در صورت امکان پرده نمایش را به دیواری نصب کنید که نور مستقیم خورشید به آن نتابد چرا که نور روی پرده نمایش باعث کاهش کیفیت و دید تصاویر و ویدئوهای پروژکتور می‌شود.
  • اگر مجبور هستید دیواری انتخاب کنید که نور مستقیم خورشید دریافت می‌کند، پرده نمایشی دارای فناوری رد نور محیطی تهیه کنید و یا اگر دیوار را به عنوان پرده نمایش رنگ می‌کنید، می‌توانید از رنگ‌های ردکننده‌ی نور محیطی استفاده کنید.
  • بعلاوه می‌توانید پرده‌های تیره برای پنجره‌های اتاق نصب کنید تا نور تابیده شده از پنجره را فیلتر کند.
  1. ارتفاع نصب پرده نمایش پروژکتور

در مورد ارتفاع نصب پرده نمایش پروژکتور نیز باید دقت داشته باشید. این مساله نیز به چیدمان اتاق شما بستگی دارد. اگر فقط یک کاناپه و چند صندلی در اتاق دارید (یعنی شیوه‌ی چیدمان صندلی‌ها به سبک تئاتر و ردیفی نیست)، ارتفاع مناسب بین 61 تا 91.5 سانتی‌متر از زمین خواهد بود.

  • اگر چندین ردیف صندلی چیده‌اید، شاید لازم باشد پرده نمایش را کمی بالاتر نصب کنید تا افرادی که در ردیف‌های عقب‌تر هستند هم بتوانند تصویر یا فیلمی که روی پرده نمایش نشان داده می‌شود را به درستی مشاهده کنند.
  • همیشه هنگام تصمیم‌گیری برای فاصله‌ی نصب پرده نمایش از زمین، اندازه‌ی پرده نمایش را نیز در نظر داشته باشید. زیرا اگر آن را خیلی بالاتر از سطح زمین نصب کنید، ممکن است فضای کافی برای کل صفحه نمایش باقی نماند.
  1. اطلاع از اندازه‌ی پرده نمایش

برای نصب پرده نمایش باید اندازه‌ی پرده نمایش را نیز بدانید. این اندازه شامل ارتفاع و عرضی است که می‌خواهید تصاویر را از پروژکتور خود بر روی آن پخش کنید. اندازه‌گیری‌ها را در دسترس داشته باشید زیرا هنگام محاسبه‌ی مکان نصب پروژکتور به آنها نیاز خواهید داشت.

  • اکثر پروژکتورهای موجود در بازار می‌توانند تصاویر 100 اینچی باکیفیت تولید کنند بنابراین اگر از اندازه‌ی پرده نمایشی که می‌خواهید تهیه کنید، مطمئن نیستید و نمی‌دانید آیا اتاق شما فضای کافی دارد یا خیر، یک پرده نمایش 100 اینچی می‌توانید گزینه‌ای ایده‌آل برای شما باشد.

راهنمای نصب ویدئو پروژکتور :

محل نصب و قرارگیری ویدئو پروژکتور

  1. راهنمای نصب پروژکتور – اندازه‌گیری نسبت پرتاب پروژکتور

فاصله پرتاب عاملی است که می‌تواند فاصله نصب ویدئو پروژکتور تا صفحه نمایش را محاسبه کند. شما می‌توانید فاصله‌ی پرتاب ویدئو پروژکتور را با استفاده از مقدار نسبت پرتاب ویدئو پروژکتور محاسبه کنید. این مقدار معمولاً در راهنمای دفترچه راهنمای نصب ویدئو پروژکتور تعیین شده است. برای محاسبه‌ی فاصله پرتاب باید نسبت پرتاب را ضربدر پهنای صفحه نمایش کنید. همچنین می‌توانید نوع محاسبه‌ی این فرمول را هم عوض کنید. اگر می‌خواهید صفحه نمایشی انتخاب کنید که متناسب با فاصله‌ی نصب ویدئو پروژکتور باشد، می‌توانید فاصله پرتاب را تقسیم بر نسبت پرتاب کنید تا پهنای صفحه نمایش را به دست آورید.

حتما بخوانید:

نسبت پرتاب و زوم در ویدئو پروژکتور: (Throw Ratio) در پروژکتور به چه معنی است؟

  1. فاصله پروژکتور از دیوار :

اندازه‌ی بهترین فاصله پرتاب را برای پروژکتور محاسبه کنید

بعد از اینکه فاصله پرتاب را تعیین کردید، می‌توانید در سالن نمایش مکانی را مشخص کنید که برای نصب پروژکتور از سقف ایده‌آل است. در بررسی اتاق و محل نصب ویدئو پروژکتور باید چند عامل را در نظر بگیرید. یکی از این عوامل ترجیح شما برای نوع کیفیت تصویر ویدئو پروژکتور است. بسته به فاصله‌ی پروژکتور از دیوار کیفیت تصویر می‌تواند متفاوت باشد. به همین خاطر، پیش از هر چیز، بررسی کنید که چه میزان فاصله ویدئو پروژکتور از دیوار برای شما ایده‌آل است. اگر فاصله‌ی پروژکتور تا دیوار یا صفحه نمایش کمتر باشد تصاویری که نشان می‌دهد روشن‌تر خواهد بود. از سوی دیگر، اگر فاصله‌ی پروژکتور تا دیوار صفحه نمایش بیشتر باشد، تصاویری که نشان می‌دهد دارای کنتراست تصویر بالا بوده و وضوح بیشتری دارند.

  1. راهنمای نصب ویدئو پروژکتور خانگی:

آفست عمودی ویدئو پروژکتور خود را پیدا کنید

افست عمودی (Vertical Offset) پروژکتور در واقع این است که پروژکتور شما چقدر باید بالا یا پایین باشد تا تصویر را در ارتفاع مناسب پرده نمایش، نشان دهد. این فاکتور به صورت درصد در دفترچه راهنمای نصب ویدئو پروژکتور شما وجود دارد. افست مثبت (مثلا +96.3%) به این معنی است که تصاویر بالاتر از لنز پخش می‌شود و افست منفی (مثلا -96.3%) به این معنی است که تصاویر پایین‌تر از لنز نمایش داده خواهد شد. از آنجایی که پروژکتورها به صورت وارونه نصب می‌شوند، توجه به افست مثبت مهم‌تر است.

  • بسیاری از پروژکتورها مجهز به فناوری تغییر لنز عمودی هستند که به شما امکان می‌دهد ارتفاع تصویر را بدون جابجا کردن پروژکتور تنظیم کنید. اگر پروژکتور شما دارای این فناوری است، سعی کنید پروژکتور خود را در ارتفاعات مختلف نگه دارید و در حین تنظیم تغییر لنز، ببینید کجا بهتر کار می‌کند و سپس آن را نصب کنید.
  • اگر ویدئو پروژکتور شما مجهز به فناوری تغییر لنز عمودی نیست (یعنی دارای افست عمودی ثابت است)، باید آن را دقیقا در ارتفاع توصیه شده نصب کنید.
  1. نحوه نصب ویدئو پروژکتور:

فاصله مکان عمودی برای نصب ویدئو پروژکتور را تعیین کنید

برای محاسبه‌ی موقعیت ایده‌آل نصب عمودی پروژکتور خود می‌توانید از این فرمول استفاده کنید:

ارتفاع صفحه نمایش ضربدر درصد افست که برابر است با فاصله‌ی لنزها از بالا و پایین صفحه نمایش. برای مثال فرض کنید پروژکتوری با افست بین منفی 96.3% و مثبت 96.3% دارید:

  • یک پرده نمایش استاندارد با وضوح بالا دارای نسبت تصویر 1.78:1 (16:9) خواهد بود؛ به این معنی که صفحه نمایش 1.78 برابر از ارتفاع آن عریض‌تر خواهد بود. اگر صفحه نمایش ما 100 اینچ پهنا داشته باشد، احتمالاً ارتفاع آن 56.18 اینچ خواهد بود.
  • برای محاسبه آفست عمودی این صفحه نمایش باید عدد 56.18 اینچ که ارتفاع می‌شود را ضربدر درصد آفست یعنی ۹۶٫۳ درصد کنید تا بتوانید ارتفاع مکان عمودی پروژکتور خود را به دست بیاورید که برای این مقدار می‌شود ۵۴٫۱۰ اینچ.
  • این مقدار به این معناست که پروژکتور شما می‌تواند از فاصله‌ی ۵۴٫۱۰ اینچ از زیر مرکز صفحه نمایش و 54.10 اینچ از بالای مرکز صفحه نمایش شما قرار گیرد.
  1. آموزش و راهنمای نصب ویدئو پروژکتور به سقف:

مقدار تغییر لنز افقی پروژکتور خود را به دست آورید

در سناریوی ایده‌آل بهتر است پروژکتور خود را طوری نصب کنید تا از پهنا هم‌تراز با مرکز صفحه نمایش باشد. اما ممکن است ترکیب‌بندی سالن نمایش شما به گونه‌ای دیگر باشد. برای همین، مجبور هستید مقدار تغییر لنز افقی را محاسبه کنید. محاسبه‌ی تغییر لنز افقی شبیه محاسبه‌ی تغییر لنز عمودی پروژکتور است. یک فرمول برای محاسبه‌ی تغییر لنز افقی وجود دارد. بنابراین لازم است پهنای صفحه نمایش را ضربدر درصد آفست ویدئو پروژکتورکنید تا فاصله‌ی لنز ویدئو پروژکتور را تا جهت چپ و راست مرکز صفحه نمایش به دست آورید. بااین‌حال، بهتر است تا جایی که ممکن است از تغییر لنز افقی پروژکتور خود پرهیز کنید. این تغییر باعث شکستگی تصویر می‌شود و مشکلاتی را برای تغییر لنز عمودی به وجود می‌آورد.

حتما بخوانید:

دانلود نرم افزار EZCast برای:

Windows / Mac / Android iOS/

راهنمای نصب ویدئو پروژکتور:

نحوه نصب پایه ویدئو پروژکتور

  1. راهنمای نصب پروژکتور – بهترین پایه ویدئو پروژکتور را برای پروژکتور خود تهیه کنید

یکی از مهم‌ترین عواملی که باید در راهنمای نصب ویدئو پروژکتور خانگی در نظر بگیرید این است که پایه ویدئو پروژکتور شما باید جنس خوبی داشته باشد. انواع پایه ویدئو پروژکتور بسته به استفاده افراد متفاوت هستند و خیلی از آن‌ها برای نصب ویدئو پروژکتور به سقف طراحی شده‌اند و برخی از آن‌ها برای نصب ویدئو پروژکتور به دیوار. برای همین، پایه پروژکتورها می‌توانند دارای لوله یا بازوهایی باشند که به شما کمک می‌کنند تا ارتفاع تصویر خود را تنظیم کنید.

آموزش نصب آسان قیمت اجرت نصب راه اندازی ویدئو پروژکتور انواع مدل برند دیتا پروجکتور بهترین متد اعزام نصاب کارشناس فوری با هزینه کم ارزان

جنس خوب پایه ویدئو پروژکتور به ثابت نگه داشتن تنظیمات تصویرتان کمک می‌کند

طراحی پایه‌های ویدیو پروژکتور در میزان نگهداری وزن پروژکتور هم مؤثر است.

شما باید همه این عوامل را در خرید پایه ویدئو پروژکتور در نظر بگیرید.

ازاین‌رو، زمانی‌که پایه ویدئو پروژکتور می‌خرید، سعی کنید جنسی را بخرید که بادوام و باکیفیت باشد. پایه‌های ویدئو پروژکتوری که کیفیت زیادی ندارند در طول زمان ممکن است ثابت نمانند و به کندی حرکت کنند. این مسئله باعث می‌شود که ویدئو پروژکتور از محوری که در ابتدا در آن با صفحه نمایش ثابت شده بوده، خارج شود و همچنین، تنظیم تصویر روی صفحه نمایش را از بین ببرد.

آموزش نصب آسان قیمت اجرت نصب راه اندازی ویدئو پروژکتور انواع مدل برند دیتا پروجکتور بهترین متد اعزام نصاب کارشناس فوری با هزینه کم ارزان

  1. آموزش نصب پایه ویدئو پروژکتور:

پایه ویدئو پروژکتور را به آن متصل کنید

بعد از این‌که پایه ویدئو پروژکتور مناسب را پیدا کردید باید این پایه را به پروژکتور نصب کنید. معمولاً نحوه‌ی نصب پایه ویدئو پروژکتور در جعبه‌ی ابزار پایه آن وجود دارد.

زمانی که پایه ویدئو پروژکتور را به پروژکتور متصل می‌کنید حتماً کاری کنید که صفحه فلزی پایه با خود پروژکتور در یک سطح باشد.

پیش از متصل کردن پروژکتور به سقف هم از این اطمینان حاصل کنید که تمام قسمت‌های پایه به ویدیو پروژکتور متصل و محکم شده‌اند.

آموزش نصب آسان قیمت اجرت نصب راه اندازی ویدئو پروژکتور انواع مدل برند دیتا پروجکتور بهترین متد اعزام نصاب کارشناس فوری با هزینه کم ارزان

  1. آموزش نصب پایه ویدئو پروژکتور :
فاصله پرتاب را با استفاده از محاسبه فاصله پایه ویدئو پروژکتور تا لنز آن تنظیم کنید

شما می‌توانید با یک نوار اندازه‌گیری فاصله‌ی بین مرکز پایه ویدئو پروژکتور تا لنز آن را پیدا و این فاصله را به فاصله بین لنز پروژکتور و صفحه نمایش اضافه کنید.

به این صورت می‌توانید فاصله‌ی پرتاب پروژکتور را تنظیم کنید.

  1. نحوه نصب پایه ویدئو پروژکتور:

پایه ویدئو پروژکتور را به سقف متصل کنید

برای اتصال پایه ویدئو پروژکتور به سقف می‌توانید از یک دستگاه یابنده تیر چوب در دیوار استفاده کنید.

با این دستگاه می‌توانید تیرچوب‌های درون دیوارهای ساختمان که در فاصله مناسب صفحه نمایش تا پروژکتور هستند را بیابید.

بعد از این‌که این تیرچوب را پیدا کردید می‌توانید این پایه ویدئو پروژکتور را در مکان مورد نظر خود در سقف با یک آچار و دو پیچ متصل کنید.

از یک قطعه چوب یا یک تکیه گاه برای نصب پایه ویدیو پروژکتورتان استفاده کنید

درصورتی‌که در آپارتمان شما یا جایی که زندگی می‌کنید تیرک در آن مکان مورد نظر نبود، پس شما دو راه پیش رو دارید.

اول اینکه می‌توانید مکان نصب ویدئو پروژکتور را عوض کنید یا یک قطعه چوبی را به سقف متصل کنید که در فضای بین تیرک‌ها وجود دارد.

اگر در ساختمان شما در طبقه بالایی اتاق زیرشیروانی بود می‌توانید این قطعه چوب را در فاصله بین سقف و اتاق بالایی پنهان کنید.

همچنین، راه دیگر این است که تکیه گاهی را در سقف دریل کنید و سپس پروژکتور خود را به آن تکیه‌ گاه متصل کنید.

آموزش نصب آسان قیمت اجرت نصب راه اندازی ویدئو پروژکتور انواع مدل برند دیتا پروجکتور بهترین متد اعزام نصاب کارشناس فوری با هزینه کم ارزان

حتما بخوانید:

مقایسه تلویزیون با پروژکتور پرتاب کوتاه:

  1. آموزش نصب ویدئو پروژکتور به سقف:

کابل‌ها را به ویدئو پروژکتور متصل کرده و تنظیمات تصویر آن را انجام دهید

بعد از اتصال ویدئو پروژکتور و نصب آن بر روی سقف، بناببر دستورات کتاب راهنمای ویدئو پروژکتور، کابل‌های ویدئو پروژکتور را به آن متصل کنید.

همچنین، در دفترچه راهنمای پروژکتور اصول مرتبط به تنظیم زوم و تغییر لنز پروژکتور وجود دارد.

برای تنظیم رنگ، کنتراست و روشنایی تصویر به میزان مورد علاقه خود باید این دستورالعمل‌ها را اجرا کنید.

قبل از این که تنظیم دقیق را انجام دهید تصویر را به گونه‌ای تنظیم کنید که تا حد ممکن دقیق باشد.

آموزش و راهنمای نصب دیتا پروژکتور

پیش از اینکه در مورد آموزش نصب دیتا پروژکتور صحبت کنیم، شاید سوالی که برای شما پیش بیاید این است که اصلاً دیتا پروژکتور چیست و چه فرقی با پروژکتورهای عادی دارد؟

دیتا پروژکتور نوعی پروژکتور است که داده‌های کامپیوتر یا لپ‌تاپ که به آن متصل شده را می‌گیرد و آن داده‌ها را بر روی صفحه نمایش سفید یا نقره‌ای رنگی نمایش می‌دهد.

از دیتا پروژکتورها بیشتر در کلاس‌های درس و سالن‌های همایش استفاده می‌شود. ما در این بخش در مورد آموزش نصب دیتا پروژکتور و بطور کلی، طرز استفاده از ویدئو پروژکتور دیتا صحبت خواهیم کرد.

آموزش نصب آسان قیمت اجرت نصب راه اندازی ویدئو پروژکتور انواع مدل برند دیتا پروجکتور بهترین متد اعزام نصاب کارشناس فوری با هزینه کم ارزان

طرز استفاده از ویدئو پروژکتور دیتا:

تجهیزات ویدئو پروژکتور دیتا در دسترس خود قرار دهید

قبل از هر چیزی باید از این اطمینان حاصل کنید که تمام تجهیزات دیتا پروژکتور در دسترس شما و در اتاق وجود دارند.

پروژکتورهای دیتا معمولاً دارای یک صفحه نمایش برقی یا دستی با یک کنترل از راه دور برای پروژکتور هستند.

از این کنترل برای روشن کردن پروژکتور استفاده کنید و همیشه کنترل را به سمت خود ویدئو پروژکتور بگیرید.

صفحه‌های نمایش برقی دارای کلیدی هستند که شما می‌توانید آن کلید را در کنار صفحه و بر روی دیوار پیدا کنید.

آموزش نصب آسان قیمت اجرت نصب راه اندازی ویدئو پروژکتور انواع مدل برند دیتا پروجکتور بهترین متد اعزام نصاب کارشناس فوری با هزینه کم ارزان

طرز استفاده از ویدئو پروژکتور دیتا:

ویدئو پروژکتور را به کامپیوتر خود متصل کنید.

برای اتصال ویدئو پروژکتور به کامپیوتر از چند نوع کابل می‌توانید استفاده کنید. یکی از انتخاب‌های شما کابل‌های HDMI است.

بیشتر پروژکتورها دارای پورت HDMI هستند و در بیشتر کامپیوترهای نسل جدید هم این پورت وجود دارد.

اگر کامپیوتر شما دارای پورت HDMI نبود یا پورت دیگری داشت، شما می‌توانید از کابل‌های DVI یا VGA استفاده کنید.

اگر هم پورت کامپیوترتان با با پورت پروژکتورتان فرق دارد، می‌توانید از یک آداپتور برای تبدیل سیگنال نمایشی خروجی پروژکتور استفاده کنید.

آموزش نصب دیتا پروژکتور:

دیتا پروژکتور را به طور وای‌فای به کامپیوتر خود متصل کنید

گاهی اوقات استفاده از کابل‌ها برای نصب پروژکتور دیتا ممکن است غیرممکن باشد.

اگر ویدئو پروژکتور قابلیت اتصال وای‌فای داشته باشد و در تنظیمات آن قابلیت وای‌فای را فعال کرده باشید، می‌توانید از این طریق آن را به کامپیوتر متصل کنید.

اول باید در کامپیوتر خود در بخش ویندوز کلید ویندوز و سپس کلید K را فشار دهید و در آن‌جا Connect Pane برای شما باز می‌شود. در آن بخش، باید پروژکتور موردنظر خود را انتخاب کنید.

به این صورت، ویندوز شما به طور اتوماتیک به پروژکتور متصل می‌شود. برای قطع اتصال کامپیوتر با پروژکتورتان و باید دکمه Disconnect را انتخاب کنید.

آموزش نصب آسان قیمت اجرت نصب راه اندازی ویدئو پروژکتور انواع مدل برند دیتا پروجکتور بهترین متد اعزام نصاب کارشناس فوری با هزینه کم ارزان

کلام آخر

اکنون که با اهمیت نصب اصولی ویدئو پروژکتور و عوامل موثر بر هزینه نصب آشنا شدید، می توانید

با خیالی آسوده تر برای برپایی سینمای خانگی، تجهیز سالن نمایش و جلسات و اتاق آموزش دانشگاه و مدارس

و هوشمند سازی کلاس درس و نصب ویدئو پروژکتور در باغ رستوران کافه باشگاه استخر اماکن عمومی و مذهبی همانند مساجد و…

در تمامی مناطق تهران کرج ورامین رودهن پردیس کردان لواسان فشم … و کلیه شهر های ایران قم مازندران و… به ما بسپارید.

نصب ویدئو پروژکتور در محله های تهران :

محلات حصاربوعلی رستم آباد- فرمانیه اوین درکه زعفرانیه محمودیه ولنجک امام زاده قاسم (ع) دربند گلابدره جماران دزاشیب نیاوران اراج کاشانک شهرک دانشگاه شهرک نفت دارآباد باغ فردوس تجریش قیطریه چیذر حکمت ازگل سوهانک شهید محلاتی اتوبان امام علی اتوبان صدر اقدسیه الهیه – فرشته اندرزگو بلوار ارتش پارک وی تجریش جمشیدیه دیباجی سعدآباد صاحبقرانیه فرمانیه قیطریه محمودیه مقدس اردبیلی مینی سیتی نوبنیاد ولیعصر کاشانک کامرانیه

بوعلی سعادت آباد مدیریت کوهسار پونک شهید چوب تراش شهید خرم رودی صادقیه شمالی شهرک هما صادقیه شهرآرا کوی نصر پردیسان شهرک آزمایش تهران ویلا برق آلستوم تیموری طرشت همایونشهر توحید زنجان شادمهر ایوانک دریا شهرک قدس آسمانها درختی فرحزاد مخابرات پرواز آزادی اتوبان حکیم اتوبان شیخ فضل اله نوری اتوبان محمد علی جناح اتوبان نیایش اتوبان یادگار امام بهبودی جلال آل احمد خوش شمالی ستارخان شادمان شهرک ژاندارمری شهرک غرب گیشا مترو شریف مرزداران

آرارات ونک امانیه زرگنده درب دوم رستم آباد و اختیاریه داودیه سید خندان دروس قبا قلهک کاوسیه اختیاریه پاسداران جردن جلفا خواجه عبداله دولت ( کلاهدوز ) شیخ بهایی شیراز ظفر ملاصدرا میدان کتابی میرداماد ولیعصر(بین پارک وی ونیایش)

مهران کاظم آباد کوهک مجیدیه و شمس آباد پاسداران و ضرابخانه حسین آباد و مبارک آباد شیان و لویزان علم و صنعت نارمک تهرانپارس غربی جوادیه خاک سفید تهرانپارس شرقی قاسم آباد و ده نارمک اوقاف شمیران نو حکیمیه قنات کوثر کوهسار مجید آباد اتوبان بابایی اتوبان باقری اتوبان صیاد شیرازی بنی هاشم پلیس دلاوران رسالت سراج شمس آباد شهدا صیاد شیرازی علم وصنعت فرجام لویزان میدان ملت هروی هنگام

شهران جنوبی شهران شمالی شهرزیبا اندیشه بهاران کن المهدی باغ فیض پونک جنوبی پونک شمالی حصارک شهرک نفت کوهسار مرادآباد پرواز سازمان برنامه جنوبی سازمان برنامه شمالی
ارم سازمان آب اباذر فردوس مهران اکباتان بیمه آپادانا جنت آباد جنوبی جنت آباد شمالی جنت آباد مرکزی شاهین آیت الله کاشانی اشرفی اصفهانی ایران زمین شمالی بلوار تعاون بلوار فردوس 
بولیوار پونک پیامبر جنت آباد سازمان برنامه ستاری سردار جنگل سولقان شهر زیبا شهران شهرک اکباتان شهید مهدی باکری

نجات اللهی ایرانشهر پارک لاله کشاورز غربی نصرت ۱۶آذر سنایی بهجت آباد عباس آباد قزل قلعه سیندخت گلها شیراز جنوبی گاندی ساعی یوسف آباد جهاد جنت آرژانتین اتوبان همت اسکندری امیر آباد بلوار کشاورز توانیر جمال زاده حافظ زرتشت طالقانی فاطمی فلسطین میدان انقلاب اسلامی میدان ولیعصر وزراء کارگر شمالی کردستان کریم خان

شارق الف دهقان شارق ب گرگان نظام آباد خواجه نصیر و حقوقی خواجه نظام شرقی خواجه نظام غربی کاج امجدیه خاقانی بهار سهروردی باغ صبا شهیدقندی- نیلوفر عباس آباد- اندیشه حشمتیه دبستان ارامنه الف ارامنه ب قصر آپادانا امام حسین انقلاب خواجه نظام سرباز سهروردی شریعتی شهید مدنی شیخ صفی عباس آباد مدنی مرودشت مطهری مفتح جنوبی هفت تیر

تهرانپارس دردشت مدائن هفت حوض فدک زرکش نارمک مجیدیه کرمان لشگر شرقی لشگر غربی وحیدیه تسلیحات جشنواره سبلان

استادمعین دکتر هوشیار شهید دستغیب فتح امامزاده عبداله شمشیری سرآسیاب مهرآباد مهرآبادجنوبی استاد معین سی متری جی طوس مهر آباد جنوبی مهرآباد امامزاده عبدالله فتح – صنعتی

بریانک سلیمانی تیموری شبیری جی هفت چنار سلسبیل جنوبی کارون جنوبی هاشمی زنجان جنوبی سلسبیل شمالی کارون شمالی آذربایجان آزادی امام خمینی جیحون حسام الدین خوش دامپزشکی رودکی سینا قصرالدشت مالک اشتر نواب کارون کمیل

شیخ هادی انقلاب امیریه ( فرهنگ ) فروزش قلمستان منیریه حشمت الدوله – جمالزاده اسکندری دخانیات مخصوص جمهوری حر انبار نفت آگاهی راه آهن عباسی هلال احمر ابوسعید اسکندری جنوبی پاستور حسن آباد گمرک وحدت اسلامی ولیعصر کارگر جنوبی کاشان

بهارستان فردوسی امامزاده یحیی پامنار بازار سنگلج تختی هرندی آبشار قیام کوثر ایران دروازه شمیران امین حضور پانزده خرداد پیچ شمیران خراسان ری سعدی لاله زارنو مولوی میدان قیام

صفا شهید اسدی زاهد گیلانی اشراقی دهقان نیروی هوایی پیروزی حافظیه امامت شورا آشتیانی زینبیه سرخه حصار تهران نو دماوند نیرو هوایی

شکوفه چهارصد دستگاه جابری دژکام شاهین مینای شمالی نیکنام آهنگران بروجردی صد دستگاه فرزانه سر آسیب دولاب شیوا نبی اکرم (ص) شهرابی ( قیام ) شکیب پرستار سیزده آبان ابوذر تاکسیرانی مینای جنوبی دولاب خاوران آهنگ شرقی آهنگ قصر فیروزه اتوبان محلاتی افراسیابی شمالی اندرزگو پاسدارگمنام شهید محلاتی فلاح نبرد هفده شهریور

مظاهری مینابی بیسیم شوش طیب مطهری ابوذر هاشم آباد اتابک شهید بروجردی کیانشهر شمالی کیانشهر جنوبی رضویه مشیریه افسریه شمالی افسریه جنوبی مسعودیه والفجر قیامدشت خاورشهر آهنگ اتوبان بعثت افسریه خاوران مشیریه

جوادیه نازی آباد خزانه شهرک بعثت علی آباد شمالی یاخچی آباد و چهارصد دستگاه تختی علی آباد جنوبی باغ آذری راه آهن رجایی هلال احمر یاخچی آباد

ابوذر غربی آذری امامزاده حسن(ع) یافت آباد جلیلی زهتابی زمزم سجاد گلچین وصفنارد ابوذر شرقی باغ خزانه بلورسازی مقدم ابوذر امام زاده حسن قزوین قلعه مرغی میدان بهاران

فردوس تولیدارو بهداشت ولیعصر شمالی رجائی ولیعصر جنوبی صادقیه صاحب الزمان یافت آباد جنوبی یافت آباد شمالی شاد آباد هفده شهریور امام خمینی (ره ) شمس آباد خلیج فارس  مالی
خلیج فارس جنوبی اتوبان آزادگان خلیج فارس سعید آباد شهرک صاحب الزمان شهرک ولیعصر

خانی آباد نو شمالی اسفندیاری و بستان بهمنیار خانی آباد نو جنوبی شریعتی جنوبی شریعتی شمالی شکوفه جنوبی شکوفه شمالی نعمت آباد دولت خواه اسماعیل آباد شهید کاظمی رسالت خانی آباد نو عبدل آباد

اقدسیه صفائیه ظهیر آباد غیوری جوانمرد حمزه آباد دیلمان فیروزآبادی منصوریه ۱۳آبان دولت اباد شهادت استخر بهشتی سرتخت علائین نفر آباد ولی آباد امین آباد تقی آباد نظامی عباس آباد کهریزک

شهرک دریا تهرانسر غربی تهرانسر شرقی باشگاه نفت تهرانسر مرکزی شهرک پاسداران تهرانسر شمالی شهرک آزادی شهرک فرهنگیان شهرک استقلال شهرک دانشگاه چیتگر شمالی چیتگر جنوبی (شهرک ۲۲ بهمن) ویلا شهر وردآورد شهرک غزالی شهرک شهرداری اتوبان تهران کرج بزرگراه فتح تهرانسر شهرک ۲۲بهمن شهرک دانشگاه شریف

دهکده المپیک زیبا دشت بالا گلستان شرقی زیبادشت پائین شریف گلستان غربی امید – دژبان شهید باقری آزادشهر پیکان شهر دریاچه چیتگر شهرک راه آهن – شهرک گلستان

+

برای نصب ، تعمیر ویدئو پروژکتور و مشاوره با کارشناسان ما اینجا کلیک کنید

آموزش نصب ویدئو پروژکتور


ویدئو پروژکتورهای امروزی ابزاری کاربردی برای آموزش مدرن و

برگزاری سخنرانی های مهم هستند. این تجهیزات در انواع و اقسام مختلفی

تولید می شوند. اما به طور نسبی دارای یک پروسه ی نصب واحد می باشند.

نصب ویدئو پروژکتور مسئله ی با اهمیتی است که باید به درستی شکل گیرد.

متاسفانه بسیاری از کاربران عادی با طریقه ی راه اندازی پروژکتور آشنا

نبوده و در فرآیند نصب اشتباه می کنند.

شرایط محیطی و نصب ویدئو پروژکتور

برای نصب ویدئو پروژکتور فاکتورهای محیطی بسیاری را باید رعایت کنید.

در این میان فاصله ی پروژکتور تا پرده ی نمایش مهم ترین فاکتور است.

نصب بر روی میز یا سقف بستگی به نوع و مدل پروژکتور شما دارد.

برخی از پروژکتورها از فاصله ی کم می توانند تصاویر را به نمایش بگذارند.

بهتر است آن ها را بر روی میز قرار دهید. برخی دیگر نیز برای نمایش

درست تصاویر نیازمند فاصله ی زیادی هستند. شدت نور هم مسئله ی

تعیین کننده ای در استفاده از تکنولوژی پروژکتورهاست.

گاهی یک پروژکتور قدرت نمایش در اتاق پر نور را ندارد و باید در جایی

نصب شود که بتوانید نور وارد بر اتاق را در طول روز هم کنترل کنید.

چنین معیارهایی را هنگام خرید پروژکتور بررسی نمایید تا اگر دستگاه

شما شامل خدمات نصب در محل نیست، بتوانید مراحل راه اندازی آن را

عهده دار شوید. البته همواره امکان بهره گیری از خدمات تاپ تن سرویس

تعمیرات ویدئو پروژکتور نیز وجود دارد.

تعیین دقیق میزان فاصله ی پروژکتور از صفحه نمایش

همان طور که در بخش قبلی عنوان شد، میزان فاصله ی پروژکتور

از صفحه نمایش به راحتی کیفیت تصاویر را در کنفرانس های

شما تحت تاثیر قرار می دهد. این فاصله را گاهی بسیاری از

نصاب ها هم به صورت چشمی با جا به جا کردن و جلو و عقب بردن

ساده ی دستگاه روشن به دست می آورند. اما اگر پروژکتور مورد

نظر یک دستگاه حرفه ای بزرگ و سنگین باشد، این راه نمی تواند کارساز باشد.

در چنین شرایطی می توانید از معیاری به نام Throw Ratio یا ضریب

بزرگنمایی لنز پروژکتور استفاده کنید. ضریب بزرگنمایی حاصل تقسیم

فاصله پرده تا پروژکتور بر طول تصویر تشکیل شده روی پرده است.

بنابراین با اطلاع از ضریب بزرگنمایی لنز پروژکتور می توانید به

راحتی به ازای پرده ای با پهنای مشخص، فاصله ی مناسب را انتخاب کنید.

برای مثال اگر پرده ی نمایش دارای پهنای 2 متری باشد و ضریب

بزرگنمایی نیز بر روی عدد 2 قرار گرفته باشد، فاصله مناسب پرده تا پروژکتور 4 متر است.

طریقه ی نصب پروژکتور به سقف

در هنگام نصب ویدئو پروژکتور به سقف نیز مسلما با پیش نیازهای جانبی

خاصی رو به رو هستید. اولین مسئله پایه اتصال پروژکتور به سقف است.

این پایه سقفی یکی از ملزوماتی است که باید دقیقا بر اساس ارتفاع سقف و

مدل پروژکتور خریداری شود. در واقع می بایست برای خرید صحیح پایه ی

سقف اندازه محیطی که قرار است در آنجا پروژکتور نصب شود را به فروشنده

ارائه کنید. این محیط می تواند ویژگی های یک اتاق همایش بزرگ یا یک

کلاس کوچک با سقف کوتاه را داشته باشد.

برای هر یک از این مکان های ذکر شده پایه ی جداگانه ای وجود دارد.

این پایه ها از در دو طرف برای اتصال به سقف پیچ می شوند. بسیاری

از پایه ها برای شما امکان تنظیم درجه شیب را هم فراهم می سازند.

در محکم کردن پیچ های پایه دقت بسیاری داشته باشید تا خطر سقوط پروژکتور از بین برود.

اتصال کابل های پروژکتور و برقراری ارتباط رایانه ای


برای نصب ویدئو پروژکتور 2 کابل اصلی لازم است:

کابل برق
کابل انتقال دیتاهای رایانه


فراموش نکنید که جهت اتصال کابل برق به پروژکتور از محافظ استفاده کنید.

ویدئو پروژکتور ساختار حساس و آسیب پذیری دارد که در اثر نوسان ولتاژ

ممکن است دچار سوختگی شود. برای انتخاب کابل دیتا نیز اغلب اوقات

گزینه های بسیاری پیش روی شماست. کابل های HDMI ،VGA ، کامپوننت

و کامپوزیت رایج ترین رابط های دیتا برای پروژکتورها هستند. کامپوننت ها

و کامپوزیت ها معمولا برای سیستم های قدیمی کاربرد دارند. پس از اتصال

یکی از کابل های دیتا کافی است دکمه Power را بزنید. طولی نخواهد کشید

که پروژکتور کابل دیتای متصل شده را شناسایی می کند. این شناسایی معمولا

به صورت اتوماتیک انجام خواهد شد. اما اگر پس از روشن بودن کامپیوتر و

پروژکتور و اتصال صحیح کابل ها، تصویر نمایان نشد؛ از طریق دکمه

Source یا Input نوع کابل ورودی را مشخص کنید. جهت کسب اطلاعات بیشتر با تاپ تن سرویس تماس حاصل فرمایید.

آموزش نصب ویدئو پروژکتور

 

فیلم آموزش نصب ویدئو پروژکتور :

 

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

19 − نه =